Ring oss på 917 19 655

Proff reklame

Helfoliering / PPF

Helfoliering og Paint Protection Film (PPF) er to populære måter å beskytte og forbedre utseendet til biler på.

Helfoliering er en prosess der hele bilen blir innpakket i en tynn, holdbar vinylfilm. Dette gir bilen en ny farge og beskytter lakken mot riper og steinsprut.

PPF er en transparent film som påføres bilens utsatte områder, som frontfanger, panser og sidespeil. Den beskytter mot steinsprut, insekter og annen slitasje uten å endre bilens utseende.

Begge metodene gir en ekstra beskyttelseslag for bilens lakk, noe som kan øke verdien og levetiden til kjøretøyet.

Helfoliering gir også muligheten til å eksperimentere med forskjellige farger og finish, slik at du kan tilpasse bilens utseende etter din smak.

PPF er spesielt nyttig for de som ønsker å bevare den opprinnelige fargen på bilen, samtidig som den beskytter mot skader.

Begge prosessene krever profesjonell installasjon for å sikre en jevn og holdbar finish.

Helfoliering og PPF er investeringer som kan spare deg for kostbare reparasjoner i fremtiden.

Uansett om du velger helfoliering eller PPF, vil begge metodene bidra til å holde bilen din i god stand og bevare dens estetiske appell.

Dra her

Helfoliering

Vi har hel- og delfoliert biler i mange år, og har erfaring med det meste. Om kundene trenger hjelp med design bistår vi gjerne med det også.

På denne kundebilen utførte vi fullfoliering med fullstendig fargebytte. For spesiell effekt laminerte vi folien for å få den spesielle frostoverflaten, som fremstår som en mellomting mellom matt/satin og blank. Samtidig fjernet vi alt av chrome. Resultatet ble strålende som bildene viser. 

Referansegalleri

Et lite utvalg av våre kunder